Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Controle werkzaamheden (buitendienst)

U verneemt klachten over uw medewerker buitendienst of u twijfelt aan de urenverantwoording van uw medewerker(s). Ondanks het grote aantal uren dat men buiten actief is, valt de omzet uiteindelijk erg tegen. De rekeningen van de brandstof leverancier zijn niet in verhouding met de behaalde resultaten en het aantal afgelegde bezoeken. U wilt weten wat men daadwerkelijk uitvoert als men buiten het kantoor verblijft.

Door dynamische observatie kan Executive Options B.V. vaak exact in beeld brengen welke adressen de medewerkers bezoeken en wat uw personeel van minuut tot minuut uitvoert als men buiten het kantoor is. U krijgt daardoor een exact beeld van de adressen die worden bezocht en de tijd die men daar verblijft.

Van de bevindingen wordt desgewenst een uitgebreide rapportage geproduceerd.

Indien u meer informatie wenst omtrent de penetratie test van Executive Options B.V., neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij zullen u graag vrijblijvend informeren omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.