Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Integrated Control Systems

Onder de naam Integrated Control Systems B.V. (ICS) kunnen we uw complete bezittingen beschermen door middel van techniek. ICS beschikt over de nieuwste producten op het gebied van alarminstallaties, gronddetectiesystemen, camera's etc.

ICS BV is een NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf. NCP staat voor Nationaal Centrum voor Preventie waarbij beveiligingsbedrijven in Nederland zijn aangesloten. Erkenning door het NCP betekent voor u als klant de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare leverancier. Verzekeringsmaatschappijen werken uitsluitend met gecertificeerde installateurs, waar wij aan voldoen voor wat betreft inbraakbeveiliging.

Integrated Control Systems werkt in daarvoor in aanmerking komende gevallen nauw samen met Vigilantis Security B.V.

Meer informatie over NCP kunt u lezen door op de navolgende link te klikken "NCP" .