Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Recherche

De afdeling Recherche van Executive Options B.V. wordt bemand door onderzoekers met een ruime ervaring. Zij zijn allen afkomstig uit recherche eenheden van politie en marechaussee en hebben zonder uitzondering de vereiste vrijstelling van politie/justitie voor het verrichten van particulier onderzoek.

In hoofdlijnen wordt tactisch- technisch en digitaal onderzoek verricht in opdracht van het bedrijfsleven, (semi) overheden en particulieren. Doordat alle disciplines van onderzoek in deze afdeling zijn vertegenwoordigd, kunnen wij onze opdrachtgevers een kwalitatief hoogstaand totaalproduct bieden. Executive Options B.V. beschikt daarbij over een eigen observatieteam, dat is uitgerust met de meest moderne hulpmiddelen. Voor zaak specifieke informatie verwijzen wij u graag naar onze recherche diensten.

Beloning / Tips

Indien u mogelijk iets heeft gezien of ervaren waarvan u meent dat dit het daglicht niet kan verdragen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan met u bezien welke actie kan worden ondernomen. In sommige gevallen kan er ook sprake zijn van een beloning.

"We offer extensive professional experience and international investigative expertise, combined with the very latest technology."